Error 301: human_not_found

23 september – Stadsschouwburg Amsterdam (in Dutch)

Zelfrijdende auto’s, Siri die met ons meedenkt, algoritmen die kunst maken en de opkomst van autonome wapens. Door ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie worden machines steeds slimmer en steeds beter in het uitvoeren van menselijke taken.

Worden we in de toekomst gedomineerd door ultra-intelligente machines? Laten we ons wegcijferen door algoritmen en vergeten we de waarde van mens-zijn? Hoe zorgen we dat ontwikkelingen in de digitale technologie voordelig zullen zijn voor de mensheid, in plaats van haar te verliezen?

In de Rabozaal van de Stadsschouwburg Amsterdam duikt happyChaos op 23 september in de wereld van kunstmatige intelligentie.

Kom robotkunst bekijken, praat mee over de toekomst van autonome wapens en test of je kunt flirten met een robot. 

Koop hier kaarten.