(Dutch) 21 November 2019: bekendmaking laureaten Spinozalens 2019-2020

Op 21 november aanstaande – rond de geboortedag van Spinoza –  vindt in Amsterdam de bekendmaking van de laureaten van de Spinozalens 2019-2020 plaats: één voor een levende en één voor een dode denker. De prijzen staan dit keer in het teken van technologie. In toenemende mate stellen technologische ontwikkelingen ons voor complexe morele en existentiële vragen. Kan technologie ons helpen om duurzaamheid te bevorderen? Op welke manier kan ze bijdragen aan ons geluk? In hoeverre bedreigt zij onze privacy en hoe erg is dat?

Voor de Spinozalensronde 2019-2020 bestaat de jury uit:

  • Herman Wijffels (voorzitter)
  • Damiaan Denys
  • Katleen Gabriëls
  • Karen Maex
  • Peter Paul Verbeek
  • Meer informatie: http://www.spinozalens.nl/nieuws/15/Spinozalens-2019-2020-in-teken-van-technologie