(Dutch) De Wereld Draait Door: Technologie en De Toekomst

Op 9 januari geeft Robbert Dijkgraaf een televisiecollege over technologie en de toekomst. Te gast zijn Ben Feringa, Leo Kouwenhoven en ikzelf. Het college is onderdeel van een drieluik van DWDD University over De Toekomst. Van de website van DWDD: “In elk college gaat Robbert Dijkgraaf in op één van de drie belangrijkste onderwerpen waar op dit moment de grootste wetenschappelijke ontwikkelingen plaatsvinden: Leven, Technologie en Informatie. Wat is er allemaal al uitgevonden en waar staan we nu? Hoe ziet ons leven er straks uit? Wat kunnen we verwachten? En is dat goed of slecht nieuws? In tegenstelling tot voorgaande colleges leidt Dijkgraaf na ieder college een talkshow met Nederlandse topwetenschappers, waarin ook vragen uit het publiek worden gesteld.” Zie: https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/nieuws/nieuw-college-robbert-dijkgraaf-de-toekomst

UPDATE: De uitzending terugkijken kan op https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/580799